Ballina / Shëndetësi / ​Cila është mosha më e mirë për lindje?

​Cila është mosha më e mirë për lindje?

Ndërsa dikush thotë se fëmijët janë më të mirë në të njëzetat, të tjerët këshillojnë që ata është mirë të linden në moshën 40-vjeçare. Megjithatë, problemet shëndetësore janë një anë e keqe për vite dhe vite, thonë ekspertët.

Sipas një studimi të Dr. John Mirowski të Universitetit të Teksasit, mosha e përsosur për lindje është 34 vjeç, transmeton KosovaPress.

“Në këtë moshë, gratë janë optimale të shëndetshme dhe të gatshme për shtatzëni”, tha Dr. Mirovski, i cili erdhi në rezultat në bazë të intervistave me 1.800 nëna, duke i pyetur ato për gjendjen e tanishme shëndetësore.

Ekspertë të tjerë u pajtuan me përfundimin e tij dhe shtuan se gratë në këtë moshë kanë një sasi ideale të energjisë dhe janë mjaft të pjekura dhe përgjegjëse për rritjen e fëmijës.

Po ashtu, bëhet fjalë për edhe për njerëzit financiarisht më të qëndrueshëm në marrëdhënie emocionale më të shëndetshme, thanë autorët e studimit.

Rekomanduar

Kamomil dhe Kos për Shëndetin e Mirë të Flokëve – Si Ta Përdorni

Kamomili, bima shekullore e qetësimit të mendjes dhe aromës së mirë. Lulet e bukura të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *