Ballina / Teknologji / Facebook bën njoftimin e rëndësishëm, askush nuk e priste e askush nuk e donte

Facebook bën njoftimin e rëndësishëm, askush nuk e priste e askush nuk e donte

Një njoftim i ardhur së fundmi nga Faceebook na jep lajmin që askush se priste.

Prej datës 12 Dhjetor 2018 aplikacioni do të ofrojë informacione transparente te cilat ndihmojnë përdoruesit të mësojnë më shumë rreth faqeve në Facebook.  Të gjitha faqet që janë aktive në do të ndryshojnë të dhënat duke iu ofruar ndjekësve informacione shtesë, përfshirë dhe vendodhjen e saktë nga ku secila faqe është krijuar dhe lokacionin e vendin  nga ku menaxhohet./lexo.com.al

Rekomanduar

Apple dhe Dream Corps krijojnë mundësi karriere për Oakland  coders

Si pjesë e Iniciativës së tij të Arsimit në Komunitet, Apple do të bashkëpunojë me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *