Ballina / BOTA / FOTOT QË PO BËJNË XHIRON E BOTËS, JEZU KRISHTI SHFAQET MES FLAKËVE TË NOTRE-DAME

FOTOT QË PO BËJNË XHIRON E BOTËS, JEZU KRISHTI SHFAQET MES FLAKËVE TË NOTRE-DAME

Jezu Krishti shfaqet mes flakëve të Notre-Dame. Ky lajm i bashkëngjitur me pamje është përhapur me shpejtësi në rrjetet sociale.

Sipas Daily Mail, ishte fillimisht një grua e cila duke vëzhguar fotot nga zjarri në ndërtesën gotike, vuri re një skicë të Jezu Krishtit mes flakëve shkatërruese.

Lesley Rowan, nga Skocia, po lexonte për incidentin tragjik kur ajo pretendon se kishte vënë re në një nga fotot figurën e Krishtit.

Lesley shpjegoi se besonte se ishte djali i Perëndisë.  Pas kësaj këto foto kanë bërë tashmë xhiron e botës.

12366818-6930225-image-a-47_1555462798266.jpg

12368196-6930225-image-m-4_1555464514189.jpg

12366812-6930225-image-a-12_1555460901088.jpg

12366808-6930225-image-a-38_1555461140345.jpg

Rekomanduar

Lufta me plastikën: fruta dhe perime të mbështjellë me gjethe

Disa dyqane në Azi do të përdorin gjethe për paketimin e frutave dhe perimeve në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *