Ballina / Punesime / Ja profesionet që kërkohen, 4500 euro në muaj për të punuar në Norvegji

Ja profesionet që kërkohen, 4500 euro në muaj për të punuar në Norvegji

Norvegjia duket se është duke kërkuar për fuqi punëtore dhe ofron një pagë të mirë në disa prej fushave mjaft të rëndësishme.

Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë, mësues (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekë dhe infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamerierë, shkruan meganews.al.

Rekomanduar

Autoservice Opel Premium kërkon nje Automekanik me pervoje ose Nxenes

Autoservice Opel Premium Kerkon nje Automekanik me pervoje ose Nxenes per pune ne orar te plote. Rreth kushteve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *