Ballina / LAJME / Kosova ashpërson ligjet për armët pa leje, 7500 euro gjobë deri në 10 vjet burg

Kosova ashpërson ligjet për armët pa leje, 7500 euro gjobë deri në 10 vjet burg

Të gjithë shtetasit e Kosovës do përballen me sanksione të ashpra në rast se nuk legalizojnë armët që kanë në përdorim.

Mbajtja e paligjshme e një arme mund të kushtojë një gjobë deri në 7500 euro ose 10 vjet burg.

Në njoftimin e Ministrisë së Brendshme të Kosovës theksohet do ketë një afat për legalizimin e armëve dhe më pas çdo qytetar do përballet me atë që parashikon ligji.

 

Rekomanduar

Gjinushi zgjidhet kryetari i ri i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Skënder Gjinushi është zgjedhur kryetari i ri i Akademisë së Shkencave me shumicë votash. Akademikët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *