Ballina / Teknologji / Leutrim Berisha e ‘shpëton’ përsëri gjigantin ‘Google’, e paralajmëroi për rrezik

Leutrim Berisha e ‘shpëton’ përsëri gjigantin ‘Google’, e paralajmëroi për rrezik

Ai është një nga kosovarët më të njohur e më të suksesshëm në fushën e teknologjisë.

Leutrim Berisha ka vite që është duke lënë përshtypje në fushën e Sigurisë Kibernetike.

Ai edhe kësaj radhe i ka ndihmuar gjigantit ‘Google’ duke i paralajmëruar që të kenë kujdes dhe të kenë një siguri më të mirë në një produktit, duke ua dëshmuar atyre me qasje në një produkt të Google, duke u bërë administrator dhe duke publikuar një listë të ‘email-ave’ personale të ‘Google’.

Leutrimi ka marrë edhe një reagim nga Ekipi i Sigurisë së Google, të cilët e kanë përgëzuar për këtë paralajmërim me dëshmi.

Kujtojmë, që vite më parë Leutrimi ka gjetur gabime në Google, duke hyrë në listën e të shpërblyerve.

Gjithashtu, ai gabime ka gjetur edhe në rrjete tjera si Youtube, Ebay, Yahoo dhe madje ka arritur të të thyej muret e sigurisë në faqen e internetit të Pentagonit./lajmi.net

Rekomanduar

Apple dhe Dream Corps krijojnë mundësi karriere për Oakland  coders

Si pjesë e Iniciativës së tij të Arsimit në Komunitet, Apple do të bashkëpunojë me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *