Ballina / Teknologji / “Ludo” e vendos flamurin e Kosovës

“Ludo” e vendos flamurin e Kosovës

Në përditësimin e ri, “Ludo” ka vendosur edhe flamurin e Kosovës. Loja e famshme “Ludo King” është bërë pjesë e pothuajse çdo përdoruesi të telefonave të mençur.

Në Kosovë kjo lojë ka gjetur një përdorim të madh duke u shëndrruar në një nga më të pëlqyerat e kohës.

Në përditësimin e ri, “Ludo” ka vendosur edhe flamurin e Kosovës, transmeton “Observer”.

Kjo sigurisht është bërë për shkak të përdoruesve të shumtë të kësaj loje në shtetin më të ri të Evropës./arbresh.info

Rekomanduar

Facebook bllokon parti e politikanë për nxitje të urrejtjes

Facebook ka bllokuar shumë individë dhe organizata të së djathtës ekstreme në Britaninë e Madhe, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *