Ballina / Magazina / NETFLIX ofron 100 milion $ për serialin FRIENDS. A do të pranojë këtë marrëveshje?

NETFLIX ofron 100 milion $ për serialin FRIENDS. A do të pranojë këtë marrëveshje?

Kontrata që deri më tani po ofron Netflix per serialin Friends, është 100 milionë dollarë. Kaq do Netflix që ti paguajë AT & T për të drejtën e transmetimit së “Friends” vitin e ardhshëm. Por është paksa më e ndërlikuar, për disa arsye. Për të gjetur pse, le të kalojmë disa terma marrëveshje dhe histori, disa prej të cilave nuk e keni lexuar më parë.

Ashtu siç njoftoi edhe Joe Flint i Wall Street Journal, AT & T WarnerMedia, e cila zotëron “Friends”, ka zgjatur një marrëveshje që i jep Netflix të drejtën ekskluzive të streaming për të gjitha 10 sezonet e shfaqjes deri në vitin 2019. Dhe WarnerMedia ka të ngjarë të dojë ta transmetojë shfaqjen për shërbimin e vet streaming, i cili duhet të nisë diku vitin e ardhshëm. Dhe, siç njoftoi Edmund Lee i New York Times , Netflix po paguan 100 milionë dollarë (të japë ose të marrë) për të transmetuar shfaqjen vitin e ardhshëm.

Por Netflix nuk ishte i vetmi transmetues i interesuar në “Friends”. Ofrues të tjerë për shfaqjen përfshinin Hulu, shërbimin streaming aktualisht në pronësi të Disney, Fox, NBCU dhe WarnerMedia, si dhe Apple, i cili nuk ka një shërbim streaming por gjithashtu planifikon të nisë një vit të ardhshëm. Apple, e cila po shpenzon shumë para për të bërë shfaqjet e veta, por ende ka blerë një librari tyre ekzistuese, përfundoi duke tërhequr ofertën e saj për “Friends”.Gjithashtu Hulu, që ka shumë gjasa të përfundojë vetëm në pronësi të Disney ose Fox, sapo këto dy kompani të përfundojnë bashkimin e tyre. ©insmart.al

Rekomanduar

Humbin stolitë në vlerë 3.5 milionë euro të dedikuara për Rita Orën

Gruaja e cila po barte stoli në vlerë 3.5 milionë euro dhe të cilat shtëpi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *