Ballina / Punesime / Restaurant TE HALIMI sh.p.k shpall konkurs: Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e, Enëlarës/e, Pastrues/e

Restaurant TE HALIMI sh.p.k shpall konkurs: Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e, Enëlarës/e, Pastrues/e

“Restaurant TE HALIMI”sh.p.k. me seli në Prizren shpall:

KONKURS

 Për plotësimin e vendeve të punës për:

 1. Ndihmës Kuzhinier/e;
 2. Kamarier/e;
 3. Banakier/e;
 4. Enëlarës/e;
 5. Pastrues/e.

Lokacionet:             Prizren; Ferizaj

“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi.

Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë për nevojat e Restauranteve në Prizren (Abi Qarshia) dhe Ferizaj (Ferizaj Retail Village).

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit/teknologjisë;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të dhe një foto elektronike të bashkangjitur në adresën: info@tehalimi.me

Në subjekt shënohet pozita për të cilën aplikoni. Për informata shtesë mund të kontaktoni në telefon: +386 49 33 55 22, nga ora 09.00-15.00

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Publikuar:  Datë: 07.08.2018

Rekomanduar

BeHappy shpall konkurs: Kuzhinier/e i restaurantit BeHappy

/portalpune/

4 Komente

 1. Jam i interesum per kamarier , kam punu ne disa restaurante , jam prej opojes un punen do ta bej me nder dhw me perkushtim do te mundohem edhe jasht orarit me punu nese ka nevoj .. pres pergjegjje
  045671841

 2. jom i interesum per ndims kuzhine 044694672

 3. Jam e interesuar per pun kam pervoj pune nkuzhin 3vjrt nr “46 174 169

 4. Jam e interesume per enlarse ne ferizaj kam.pervoj pune 045616218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *