Ballina / LAJME / S’ka kush i çon deputetët në Kuvend, dështon seanca

S’ka kush i çon deputetët në Kuvend, dështon seanca

Filloi me një orë vonesë e deputetët shpejt shkuan në pauzë pasi nuk kishte kuorum, tani ka dështuar seanca.

Ka dështuar seanca e Kuvendit të Kosovës ku ishte paraparë të votoheshin pikat e papërfunduara nga seancat plenare të mbajtur më 30 janar, 28 shkurt, 7, 12, 13 e 28 mars, dhe 11 prill.

Seanca e filluar në ora 10:00 të mëngjesit ishte ndërprerë në mungesë kuorumi.

Me tu kthyer nga pauza kryesuesja e seancës Aida Dërguti, pas kthimit nga pauza tha se seanca e sotme ndërpritet për shkak se s’ka kuorum. /Lajmi.net/

Rekomanduar

Tiranë, policia rrethon ndërtesën e Teatrit Kombëtar

Policia e Shtetit ka rrethuar ndërtesën e Teatrit Kombëtar në Tiranë. Komuniteti artistik i organizuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *